Warning: Creating default object from empty value in /var/www/olsenogolsen.dk/public_html/wp-content/plugins/wooenhancer/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om os – Olsen & Olsen

Om os

Lena Mossin Olsen og Camilla Møller Olsen er navnene bag Olsen & Olsen.

Vi arbejder begge som lærere på en Folkeskole, og selv om det er et givende arbejde, havde vi lyst til at kaste os over noget andet også. Derfor laver vi historier for børn. Camilla skriver og Lena tegner. Vi har kastet os over kongerækken, da vi syntes, der lå en masse gode fortællinger, som manglede at blive formidlet i et lettilgængeligt sprog med dertilhørende illustrationer.

Vi lægger vægt på, at børnene bliver gjort til en aktiv del af historien og har lagt op til, at de selv kan præge deres egen historie om de forskellige konger, da vi undervejs i historien inviterer dem til at tegne og tænke med. Og vi har ladet os fortælle, at de voksne, som læser historierne højt, også lærer noget.

Udover kongerækken har vi også skrevet en bog om Holger Danske.

Vores nyeste bog er en bog for børn, der bakser med angst, da vi som lærere ser rigtig mange børn, der desværre udvilker angst. Både børnene og deres forældre kan have brug for en håndsrækning til at få bugt med angsten. Bogen har for- og efterord – af en praktiserende psykolog, der til daglig arbejder med børn, der har angst.

Kongerækken samt Holger Danske kan købes på engelsk. De kan købes her ved at sende en bestilling pr. mail, eller også kan de købes på et af de nationale museer i Danmark.

Følg med på Instagram: Olsen og Olsen eller Facebook: Olsen og Olsen

mail: vierolsenogolsen@gmail.com