Om os

Lena Mossin Olsen og Camilla Møller Olsen er navnene bag Olsen & Olsen.

Vi arbejder begge som lærere på en Folkeskole, og selv om det er et givende arbejde, havde vi lyst til at kaste os over noget andet også. Derfor laver vi historier for børn. Camilla skriver og Lena tegner. Vi har kastet os over kongerækken, da vi syntes, der lå en masse gode fortællinger, som manglede at blive formidlet i et lettilgængeligt sprog med dertilhørende illustrationer.

Vi lægger vægt på, at børnene bliver gjort til en aktiv del af historien og har lagt op til, at de selv kan præge deres egen historie om de forskellige konger, da vi undervejs i historien inviterer dem til at tegne og tænke med. Og vi har ladet os fortælle, at de voksne, som læser historierne højt, også lærer noget.

Udover kongerækken har vi en masse andet i støbeskeen, bl.a. en historie om en kalv, som selv skal finde ud af, hvem den er, fordi dens mor har forladt den. Derfor prøver den en identitet som blandt andre hamster og brumbasse…

Men, kongerækken er lang, vi arbejder hårdt på, at Svend Tveskæg bliver klar, og derudover har vi utroligt mange andre ideer, som vi er utålmodige efter at komme i gang med.

Følg med på Instagram: Olsen og Olsen eller Facebook: Olsen og Olsen

mail: vierolsenogolsen@gmail.com